داخلی آرشيو مقاله صفحه 
امتیاز مثبت 
۷
 
آشپزی سنتی سیستان (ویژه ماه مبارک رمضان)
کد مطلب: ۹۸۴۹
تاریخ انتشار:دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۱۹
اوشیدا:دراین بخش سعی میکنیم به معرفی آشپزی محلی سیستان بپردازیم و آشنا شویم با سفره افطار مردم سیستان
آشپزی سنتی سیستان (ویژه ماه مبارک رمضان)

طرز تهیه اشکنه کشته
مواد لازم:
زردآلو خشک شده(کشته)                             به مقدار لازم
روغن حیوانی                                              به مقدار لازم
پیاز                                                           یک عدد
نمک و زرد چوبه                                           به مقدار لازم
آب                                                            به مقدار لازم

طرز تهیه:
کشته ها(زردآلو های خشک شده)را از قبل خوب شسته و له می کنیم پیاز را با روغن حیوانی سرخ و زرد چوبه را اضافه می کنیم و بعد کشته ها ی له شده و آب را داخل مواد ریخته و خوب هم می زنیم تا 
جوش خرده و جا بیفتد .
در آخر سرو نموده و  تزیین می نمایم
در قدیم مردم سیستان در ایام ماه مبارک رمضان در موقع سحر از این 
اشکنه استفاده می کردند چون تشنگی را کم می کند.
 

Share/Save/Bookmark