داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۴
 
گزارش اوشیدا از بازار داغ نوشت افزار در زابل:
وقتی چینی ها بازار لوازم تحریر را در دست می گیرند/ پیشتازی باربی بر دارا و سارا
کد مطلب: ۶۱۱۱۴
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۱۶ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۴۰
با آغاز شهریور ماه و در آستانه ماه مهر قرار گرفتن بازار نوشت افزار در اقصی نقاط کشور به یکباره جان می گیرد و از شور و هیجان بسیاری برخوردار می شود.
وقتی چینی ها بازار لوازم تحریر را در دست می گیرند/ پیشتازی باربی بر دارا و سارا
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ حضور کودکان و نوجوانان به همراه والدین به منظور تهیه نوشت افزار زیبایی خاصی را به دنبال دارد و ناخودآگاه انسان را به رویاهای گذشته و دوران شیرین مدرسه روانه می کند.


در هر مغازه ای که پا گذاشته می شود می توان لوازم تحریر چینی به ویژه کیف های رنگارنگ‌ آن ها با عکس های انیمیشن های خارجی به ویژه باربی طراحی شده اند را به چشم دید.


کودکان نیز به دلیل علاقه مندی به انیمیشن های خارجی به سمت لوازم التحریرهایی که عکس هایی از آن ها را به خود اختصاص داده اند کشیده می شوند و پا در یک کفش خواستار تهیه آن هستند.


یکی از والدین که در بازار زابل در حال خرید لوازم التحریر بود به خبرنگار اوشیدا گفت: تنوع نوشت افزار نسبت به سال قبل تغییر چندانی نداشته و امسال نیز مشابه لوازم تحریر سال قبل برای فرزندانم خریداری کردم.


نوری افزود: خرید لوازم تحریر را دوست دارم چون بوی تازگی نوشت افزار بوی مدرسه را تداعی می کند و این خود به تنهایی لذت بخش است.


وی ادامه داد: از نظر قیمتی به نظرم امسال قیمت ها بالاتر رفته و برای مردم زابل که با دست و بالی تنگ زندگی می کنند و شمار بالایی تنها با یارانه روزگار می گذرانند خرید بسیار سخت است.


نوری خاطرنشان کرد: خانواده های بسیاری را می شناسم که با قرض گرفتن از دیگران لوازم تحریر و سایر ملزومات مدرسه فرزندان خود را تهیه می کنند چرا که اوضاع کار در این شهر بسیار سخت است و آغاز شهریور آغاز غم های این خانواده هاست چرا که با نداری باید وسایل مدرسه فرزندان خود را تهیه کنند.


وی بیان کرد: کاش  فرهنگ سازی لازم از طریق برنامه های کودک و نوجوان مبنی بر قهرمانان افسانه ای ایران می شد تا فرزندانمان به جای شوق برای خرید کیف ها و نوشت افزارهایی با عکس هایی از جنس بن تن و باربی به دنبال لوازمی با طراحی قهرمانان افسانه ای کشور و یا دارا و سارا که نماد ایرانیت است می رفتند.


نوری ابراز کرد: چرا وقتی لوازم تحریر از وسایل مصروفی مهم کشور به شمار می آید و هرساله رقم بالایی را به خود اختصاص می دهد باید از چین تهیه شود چرا کارخانجات ایران را رونق نمی بخشیم تا پولی که در حال حاضر در جیب چینی ها می رود در جیب کارگر ایرانی رود.


وی تاکید کرد: از نظر کیفی نوشت افزار خارجی به نسبت مشابه ایرانی برتری دارد اما چرا روی کیفیت وسایل ایرانی بیشتر کار نکنیم تا بازار چینی به طور کامل به ویژه در قسمت نوشت افزار به کالاهای ایرانی اختصاص یابد.


نوری اضافه کرد: کودکانمان را از الان نسبت به عرق ملی و کالای داخلی عادت دهیم که فردا دیر است.

 انتهای پیام
Share/Save/Bookmark