داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
موج وبلاگی "چند میگیری فتوا میدی "
کد مطلب: ۳۱۲۹۸
تاریخ انتشار:يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۴۴
اوشیدا:به گزارش سایت همه با هم ، چند میگیری فتوا میدی را برگزار میکند ::عبدالعزیز آل الشیخ رئیس شورای علمای ارشد عربستان، تظاهرات در کشورهای عربی و اسلامی برای یاری به فلسطینیان در نوار غزه را « سروصدای بی‌حاصل » توصیف کرد.
موج وبلاگی "چند میگیری فتوا میدی "
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: سایت همه با هم چند میگیری فتوا میدی را برگزار میکند :عبدالعزیز آل الشیخ رئیس شورای علمای ارشد عربستان، تظاهرات در کشورهای عربی و اسلامی برای یاری به فلسطینیان در نوار غزه را « سروصدای بی‌حاصل » توصیف کرد.

وی دومین مفتی سعودی است که پس از اظهارات هفته گذشته شیخ صالح لحیدان رئیس شورای عالی قضایی عربستان، به حرام بودن تظاهرات یاری فلسطینیان فتوا می‌دهد.

نکته قابل‌توجه در اظهارات اين دو مفتي سعودي، شباهت فتواي آنان به فتواي صادرشده از سوي گروهک تروريستي – تکفيري «دولت اسرائيلي عراق و شام» موسوم به "داعش" است.

در بیانیه "داعش" آمده بود: مسلم است شیعیان عراق همگام با دیگر شیعیان اقدام به دفاع از فلسطینیان می‌کنند، عراقی‌ها بدانند اگر قدم در راه شیعیان ایرانی بگذارند با مجازات ما مواجه خواهند شد!

این مفتی گفته است : برگزاري چنين تظاهراتي مانع ذکر خداوند می‌شود و مردم را به فساد می‌کشد لذا شرعاً حرام است!

این در حالی است که در چند سال گذشته مفتی‌های عربستانی و به‌خصوص وهابی برای موضوعات مختلفی از «کوچه‌های خالی» گرفته تا افتضاح «جهاد نکاح»، و به هر بهانه دیگر خود را مضحکه مسلمانان و ملل سایر ادیان کرده‌اند.

این فتوا همزمان با تظاهرات ضد صهیونیستی در کشورهای مختلف جهان برای حمایت از مردم فلسطین صادرشده است.

در حمایت از مردم مسلمان غزه نه‌تنها مسلمین سایر کشورها بلکه کشورهای غیرمسلمان به پا خاستند و این جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی را محکوم می‌نمایند

از دیدگاه قرآن کریم اصل دین و حقیقت اسلام شناخت حق‌تعالی و دوری از هرگونه شرک است که محور اصلی تبلیغ همه پیامبران الهی(صلی‌الله و علیه و اله) را تشکیل می‌دهد.

به‌مقتضای حکم عقل و آیات و روایات افراد غیرمسلمان اگر به حقانیت دین اسلام باور داشته باشند، ولى از روى عناد و لجاجت آن را نپذیرند، در قیامت معذب خواهند بود.

مفتی‌های وهابی دم از اسلام می‌زنند و اسلام را از نظر خودشان به‌گونه‌ای تفسیر کردند که می‌شود هر شرک را قبول کرد و هر آنچه را که هوای نفس می‌پسندد حلال یا حرام اعلام کرد.

طبق تحقیق ساده‌ای که بر روی کتب آسمانی انجام‌شده است، در قرآن حکیم بیشتر از همه دیگر کتب آسمانی بر «تعقل و تدبر» تأکید شده است.

برخي از آيات قرآن، اسلام را دين جهاني معرفي مي‌كند كه خداوند آن را براي تمام بشريت هديه كرده‌ است، نه براي يك گروه و يا منطقه خاصي، مانند: «قل یا ايها الناس اني رسول‌الله اليكم جميعاً»
دراین‌باره آیات و روایات بی‌شماری هست که می‌توان بیشتر بر روی این آیات تأمل کرد دوستان وبلاگ نویس برای حمایت از مردم غزه جهت پیوستن به این موج این مطلب را در وبلاگ خود منتشر نمایید و مطالب تولیدی خود را برای انتشار بیشتر در سایت همه باهم در معرض نگاه مخاطبین بیشتری قرار دهید.
Share/Save/Bookmark