داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
سرپرست مدیریت امور اجتماعی و پيشگيری از وقوع جرم دادگستری:
وقتی "سوخت" از گذرگاه های مرزی غیرمجاز استان های دیگر وارد می شود/ لزوم تغییر نگاه ها به قاچاق در سیستان و بلوچستان
کد مطلب: ۷۴۶۱۶
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۵ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۰۳
غلامرضا باغ شیرین گفت: در حوزه قاچاق سوخت منفذی غیر از سیستان و بلوچستان دارد و باید نوع نگاه ­ها به استان تغییر کند و سوخت از استان های همجوار به صورت کانتینری از مرزهای غیرمجاز وارد می شود.
وقتی "سوخت" از گذرگاه های مرزی غیرمجاز استان های دیگر وارد می شود/ لزوم تغییر نگاه ها به قاچاق در سیستان و بلوچستان
به گزارش اوشیدا، غلامرضا باغ شیرین، سرپرست مدیریت امور اجتماعی و پيشگيری از وقوع جرم دادگستری سيستان و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون با اشاره به حوزه قاچاق سازمان­ یافته بیان کرد: در نظام اقتصادی قاچاق کالاهای ممنوعه هم شعب اختصاصی در دادسرا و دادگاه­ های عمومی و تجدیدنظر مدنظر قرار گرفته است که هدف­ رسیدگی تخصصی متقن و بازدارنده توأم با ضریب امکان بالا است.

وی افزود: کارگروه پیشگیری از قاچاق کالا در سال جاری علاوه بر اقدامات دستگیری یا کنترل محور اولویت­ های فرهنگی هم مدنظر قرار خواهد داد.

سرپرست مدیریت امور اجتماعی و پيشگيری از وقوع جرم دادگستری استان با اشاره به اینکه بسته­ های فرهنگی بحث احیای الگوهای مصرف هستند، تصریح کرد: در حوزه اقلامی نمونه مشابه داخلی البته با پسوند باکیفیت به این معنا که بار مضاعفی به خریدار تحمیل نکند و نیاز است الزاماتی در قالب بازنگری در تعاملات در سبک زندگی فرهنگی دیده شود که در این حوزه ارشاد اسلامی، دانشگاه، تبلیغات اسلامی و سایر حوزه­هایی که در حوزه فرهنگ متولی هستند در کارگروه پیشگیری از قاچاق کالا و ارز نقش فعال‌تری داشته باشند.

وی با بیان اینکه هدف، نگاه برش استانی، منطقه­ ای و ملی است، ادامه داد: پس از بررسی در برآوردها رقمی بین ۲۸ میلیون لیتر سوخت فرآورده­های نفتی از سیستان و بلوچستان در حال قاچاق است و این رقم بیش از دوبرابر سهمیه تخصیص یافته استان می باشد، پس به این معنا اگر سوخت تخصیص یافته در همه حوزه­ ها استفاده نشود بازهم فرآیند قاچاق را نمی توانست تامین کند.

باغ شیرین گفت: در حوزه قاچاق منفذی غیر از استان ما دارد و باید نوع نگاه ­ها به سیستان و بلوچستان تغییر کند و قاچاق از استان های همجوار به صورت کانتینری وارد می شود.

وی ادامه داد: بعضا بخش عمده­ای در گذرگاه­ های مرزی غیرمجاز در مرز زمینی و یه بخشی از طریق مرز دریایی با توجه به خلأهایی که وجود دارد قاچاق می شود و ائتلاف­ های منطقه‌ای و ملی را دربر دارد.

سرپرست مدیریت امور اجتماعی و پيشگيری از وقوع جرم دادگستری استان اذعان کرد: نظارت بر سهمیه بگیران عمده، تحقق بارنامه برخط به منظور تحقق سهمیه سوخت بر اساس واقعی و برخورد با سهمیه بگیران عمده­ایی که عملا فعالیتی ندارند باید تشدید شود.

وی گفت: دریافتی­ های نفتکش­ ها که از ناوگان نفت و گازی درون شهری در استان سهمیه سوخت دریافت می‌کنند اما خدمات بالفعلی را ارائه نمی­ دهند و عرضه خارج از شبکه یا قاچاق سوخت می شود باید نظارت بیشتری صورت گیرد.

باغ شرین خاطرنشان کرد: اولویت مدنظر ما در سال جاری حداقل چهار نشست تخصصی در کارگروه پیشگیری از قاچاق کالا و ارز و کارگروه ­های تابع کمیسیون مقابله پیشگیری از قاچاق کالا است.


انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark