داخلی آرشيو گفتگو صفحه 
۱
امتیاز مثبت 
۵
 
نماینده مردم سیستان:
دولت نتوانست مدیریت جهادی اعمال کند/دولتمردان برای تحقق شعار سال نمره بالایی نمی گیرند
کد مطلب: ۳۶۹۸۸
تاریخ انتشار:دوشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۱۸
نماینده مردم سیستان گفت: در استان سیستان و بلوچستان علی رغم اینکه طرح ها و برنامه های بسیاری را مدنظر داشتند اما هیچ کدام از این طرح ها تا این لحظه به نتیجه نرسیده است.
دولت نتوانست مدیریت جهادی اعمال کند/دولتمردان برای تحقق شعار سال نمره بالایی نمی گیرند
سید باقر حسینی نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا در خصوص عملکرد دولت در دو عرصه اقتصاد و فرهنگ اظهار داشت: متاسفانه در حوزه فرهنگ آنچه که مورد نظر مقام معظم رهبری بود اصلا تحقق پیدا نکرده است و در حوزه اقتصاد هم وضعیت مشابه ای وجود دارد.

نماینده مردم سیستان افزود: دولت تلاشهای را برای کنترل تورم و خروج از رکود داشته ولی نتیجه چندان مطلوبی حاصل نشده است.

وی تصریح نمود: آنچه که در این رابطه لازم بود ،یک مدیریت جهادی بود که البته مردم ما بیشترین نقش را داشتند و کسانی که تمایل به تحقق شعار سال در بحث اقتصاد و فرهنگ پای کار آمدند و مردم را همراهی کردند.

حسینی تاکید کرد: اما مشکلی که که وجود داشت،این بود که دولت نتوانست مدیریت جهادی خودش را اعمال کند .

نماینده مردم سیستان گفت: با در نظر گرفتن تحریمهای که اعمال شده و مشکلات مالی که برای دولت ایجاد شده می تواند به عنوان یکی از دلایل مهم و اساسی عدم تحقق نیافتن شعارها باشد.

وی بیان کرد: اما دولت را نباید تنها مقصر دانست ،چرا که اگر دولت ابزار لازم را نداشته باشد نمی تواند که کار چندانی انجام دهد،به هر حال می شد اقداماتی را صورت داد و با استفاده از پتانسیل های که در پیش دارند ،مردم و بخش خصوصی اقدامات اساسی تر صورت بگیرد.

حسینی خاطر نشان کرد: در استان سیستان و بلوچستان علی رغم اینکه طرح ها و برنامه های بسیاری را مدنظر داشتند اما هیچ کدام از این طرح ها تا این لحظه به نتیجه نرسیده است.

این مسئول افزود: در مجموع با توجه به شرایط بد اقتصادی کشور ،فشارها و تهدیدها و برای تحقق شعار سال خیلی نمی شود نمره بالایی برای دولت و دولتمردان در نظر گرفت.


انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark
AMIN
Romania
۱۳۹۳-۱۲-۱۹ ۱۶:۰۴:۰۰
مطلب داخل سایت کنید
اولین همایش هم اندیشی و پیشگیری تصادفات جاده ای 18 اسفند ماه 93 در شهر نیکان (نیکشهر)


تیتر اول : به گفته نماینده حوزه چابهار و نیکشهر و قصرقند در مجلس شورای اسلامی: مهم نیست که مسئولین نیامدند فرشتگانکه حضور دارند.


و همچنین صاحب گل صالحی فرماندار نیکشهر; مهمانانهمه آمدند اما....از میزبانان خبری نبود


در ابتدای این مراسم میربلوچزهی دبیر همایش ضمن خیرمقدم به مسئولین و مدعوین گفت: بیش از سه ماه است که در تدارک برگزاری این مراسم هستیم و بیش از 20 مقاله علمی و پژوهشی به دبیرخانه این همایش از شهرستان های استان ارسال شده که بعداز مطالعه داوران فقط 5 مقاله به بخش نهایی مسابقه راه پیدا کردند.


در ادامه ی این همایش صاحب گل صالحی فرماندار نیکشهر باتأثر گفت: جای بسی تأسف است که در همایش به این بزرگی از متولیان امر خبری نیست، و همچنین افزود : که هدف از برگزاری این همایش ارائه روش و راهکار جهت پیشگیری از کاهش تصادفات جاده ای در محور های مواصلاتی و شریان های اصلی خصوصا در مناطق روستایی می باشد.


صالحیضمن انتقاد از کسانی که متولی امر بودند گفت: باید آن ها می بودندتا راهکارهای ارائه شده را جمع بندی و برای آن ها برنامه ریزی می کردند


در ادامه ی این همایش اولین سخنران آقای دکتر میرلطفی یکی از کسانی که مقاله اش به بخش مسابقه راه پیدا کرده بود برای حضار مقاله را بازگو کرد و از دیگر کسانی که در این همایش شرکت کرده بودند میتوان به مقاله ی خانم گردهانی که هم در بحث کلیپ از زندگی کسانی که بر اثر تصادف دچار ضایعه ی نخاعی شده بودند را به تصویر کشیدهبود و چند مقاله دیگر در این همایش اختصاص داشت به نقش علماء و معتمدین در سوانح جاده ای که میتوانند نقش تعیین کننده ای داشته باشند.


و اما مقاله ای دیگر در خصوص کمبود پرسنل فوریت های پزشکی ازجمله مزایای پایین و همکاری نکردن پرسنل بیمارستان ها با آنها از طرف خانم دکتر آذرکیش معاونت پژوهشی دکتر ضاربان ارائه گردید و درپایان این مراسم از دومقاله برتر نیز تقدیر به عمل آمد


کسب مقاماول مقاله به سرکار خانم شجاعی فر و نفر دوم خانم آذرکیش


و اما این مراسم دارای حاشیه های فراوانی بود به طوری که علاوه بر انتقاد فرماندار آقای بلوچ زهی رئیس شورای استان از شرکت نکردن متولیان و ارسال پیام آن ها توسط همکارانشان گلایه مند بود


و اما نکته جالب این همایش میزبانان از مهمانان خود با غذاهای سنتی از جمله تباهگ وانباگ,باقلا پلو و.... پذیرایی کردند


و اما اعضای گروه فعالین اجتماعی چهارشنبه خبری فرصت را غنیمت شمرده و نشستی را بافرماندار قصرقند داشتند.


حمیرا ریگی فرماندار قصرقند بهشت گم شده را اینگونه معرفی کرد.


قصر قند دارای تمدنی دیرینه می باشد به طوری که همزمانبا استان هایی همچون یزد و سمنان و بندرعباس به بخش تبدیل شده و هم اکنون آن ها استان هستند و قصرقند تازه 19 ماه است که به شهرستانتبدیل شده است


حمیرا ریگی در ادامه افزود: در بدو ورود جلساتی رابا نخبگان و کسانی که میتوانستند جهت هرچه بهتر شناساندن قصرقند 60 هزار نفری کمک کنند جلسه ای را برگزار کرد که به نتایج خوبی دست پیدا کردیم.


فرماندار قصرقند در این نشست گفت: قصر قند به مانند چهار راهی است که از شمال به ایرانشهر و جنوب به چابهار، مشرق به سرباز و مغرب به نیکشهر منتهی میشود.


حمیرا ریگی در پایان از کلنگ زنی بیمارستان 40 تخته خوابه با اعتبار اولیه یک میلیارد تومان در شهرستان قصرقند خبر داد


گزارش: گروه فعالین اجتماعی چهارشنبه خبری (8646)