داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
دانشجوی دکترای مدیریت ورزش؛
مدیریت بدون تعهد به آموزه های اخلاقی نتیجه ی مثبتی برای جامعه ندارد
کد مطلب: ۵۶۰۶۸
تاریخ انتشار:شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۰۷
دانشجوی دکترای مدیریت ورزش عنوان کرد: مدیریت بدون تعهد و التزام به آموزهای اخلاقی هیچ گونه پیام و پیامد مثبتی را برای جامعه به ارمغان نمی آورد.
مدیریت بدون تعهد به آموزه های اخلاقی نتیجه ی مثبتی برای جامعه ندارد
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ عباس شیبک در گفتگوبا خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: امروزه هرکس در زندگی به گونه ای بامسئله مدیریت درگیر است و این درگیری در سطوح بالا یا پایین از دولت مردان، وزیران و فرماندهان تا اهل خانه وخانواده را به خود مشغول کرده است بنابراین اگر مدیریت در این امور به طور صحیح انجام شود و با الهام از مبانی معنوی اسلام و دستورهای جامع وحرکت آفرین آن اصلاح شود می توان نیرومند و قوی درعرصه های مختلف حضوریافت و به یاری خداوند ضعفها را جبران کرد.

وی افزود: مهمترین عشق وکاری که اسلام، درنظریه ها و همچنین در روشهای علمی مدیریت ایفا می کند از طریق تاثیر ارزشهای اسلامی برمدیریت است.

رییس هیات ووشو سیستان و بلوچستان ابراز داشت: طبق اعتقادات و آموخته های دینی، اسلام دارای نظام ارزشمند و عمیق، گسترده ومنسجمی است بنابراین یک مدیرخوب بایستی بردباری، متانت در شادی ها ودوری از غرور و تکبرو سبک سری و سبک بازی، تحمل افکار مخالف، قدرت روحی و روانی، شخصیت اجتماعی و رفتارنیک و پسندیده با اجتماع پیرامون خود داشته باشد.

شیبک خاطرنشان کرد: قرآن کریم وجود وجدان را یک راه روشن و انکارناپذیر دانسته و در کنار چشم و زبان، که محسوس وعیان هستند ازآن یادکرده است بنابراین یک مدیر خوب و مدبر هر چه بیشتر به ندای درونی خود و به فرمان خدا درمورد رفتار با همه نوع آن و زیردستان خودگوش دهد مطمئنا خدا بیشتر به او مدد می رساند تا راه سعادت را بیابد و از انحراف و زشتیها محسون بماند.

مشاور ورزش سپاه سلمان اظهار داشت: در حیطه مدیریت کم کاری، چاپلوسی، حسادت، حق کشی، بی قانونی، تقدیم رابطه برضابطه، ستم و جفا به فرودستان، تسامح و سهل انگاری و هرگونه خلاف دیگر مخالف با هر وجدان آگاه و بیدار است و نبایستی به وقوع بپیوندد اخلاق در نظام مدیریت اجتماعی از ضرورت و لزوم انکار ناپذیر برخورد است.

شیبک با بیان اینکه، حکومت، دولت و مدیریت که سرآمد نظام اجتماعی است ادامه داد: اخلاق نیز جایگاه ارزشمند در نظام مقدس اسلام داشته و دارد.

رییس کمیسیون ورزش و جوانان شورای شهر زاهدان گفت: هیچ رویکردی نمی تواند ارزش و نقش اخلاق در پیشرفت و موفقیت مدیریت در نظام اجتماعی را نادیده بگیرد به گونه ای که مدیریت منهای تعهد والتزام به آموزهای اخلاقی هیچ پیام و پیامدمثبت را برای جامعه اسلامی نمی تواند به ارمغان آورد.

شیبک افزود: تصمیم گیری درسازمان و حوزه انسانی نسبت به سایر علوم از اهمیت خاصی برخوردار است چرا که هرگونه تصمیم دراین حوزه می تواند بر اقشارمختلف جامعه تا محیط و طبیعت اثربگذارد.

دارنده ی ۱۸ مدال جهانی در رشته ووشو اضافه کرد: تصمیم گیری در علوم مدیریت بدون توجه به مولفه های اخلاق و مسولیت اجتماعی واقع بینانه نیست چرا که اساس مدیریت در دانش مدیریت مبتنی بر توجه وعنایت به ارزشهای اخلاقی است بنابراین اخلاق حرفه ای یکی از زمینه های دانش مدیریت به شمار می رود.

شیبک بیان داشت: اخلاق در سازمان شامل اخلاق فرد مدیر و پیامهای است که فعالیت سازمان ارسال می کند بنابراین رهبری اخلاقی و نقش کلیدی آن در شکل دادن به هنجارهای اخلاقی و فرهنگ سازمان از مباحث بسیار مهم است.

رییس هیات ووشو سیستان و بلوچستان تاکید کرد: از موارد دیگر که در اداره گروهی و مدیریت اخلاقی سازمان مطرح است نیاز شورای هدایت کننده در جهت تداوم دیدگاه های مشخص برای مدیران است.

وی در پایان گفت: اخلاق حرفه ای مهمترین متغیر در موفقیت سازمان است اگرچه انسانها در مصداق موفقیت و تعریف آن دیدگاه واحدی ندارند اما موفقیت طلبی را هدف خود قرار میدهند بنابراین مدیریت چیزی نیست جز شناخت راه های موفقیت سازمان و برنامه ریزی جهت ارتقاء این راه ها و اخلاق مدیریتی استانداردهای رفتاری هستند که مدیران را در کارهایشان به صورت فردی راهنمایی می کند.

انتهای پیام//
Share/Save/Bookmark