داخلی آرشيو خبر صفحه 
۲
امتیاز مثبت 
۳
 
یادداشت/ قاسم زاهدی
درخواست بی چون و چرا از ظریف وزیر امورخارجه درخصوص حقه آبه تالاب هامون
کد مطلب: ۵۴۵۸۳
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۳۷
آیا مذاکره با افغانستان سخت است یا مذاکره ای که که نتیجه اش توافق ۱+۵ بود؟! شما که مثلا ًبزرگترین دیپلماسی تاریخ را رقم زدید پس ستاندن حق آبه هامون ازچند تن افغانی نباید کار سختی برای شماباشد.
درخواست بی چون و چرا از ظریف وزیر امورخارجه درخصوص حقه آبه تالاب هامون
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ از درد گفتن و مرهم نداشتن نمی دانم شنیده اید، پس می توانید رقم بزنید مرهمی تاریخی را  بهتر بگوییم حق آبه سیستان مکمل توافق هسته ای می باشد چرا که آب حق مسلم هامون و هامونیان است، شاید درکش برایتان کمی غیرقابل تصور باشد همانطور که ظرافت مذاکراتتان غیرقابل تصور می باشد.

لازمه پرونده حق آبه هامون باز هم قدم است، به سوی کاخ ریاست جمهوری افغانستان برای مذاکره ۱+۱ قدم بردارید.

نوادگان رستم از سرزمینی سخن می گویند که امروز مورد ظلم قطعنامه ای شده اند که هیچ دادگاهی برایش حکم صادر نکرده است.

هامون آب می خواهد بدون چون و چرا، توافق هسته ای یادگار تدبیر اعتدال شد، چرا هامون را به یادگار نگذارید مگر دم کوزه گریتان ۱+۵ را قانع نکرد؟

موضوع پرونده ای که سخن می گوییم خیلی با صراحت تر از آن چیزی است که بیان می کنیم و تنها درایت و جسارت می خواهد جناب ظریف.

بهانه برای بازگو کردن قطعنامه علیه خشکی هامون زیاد است ولی هامون بهانه نیست، چون بها دارد و بها داده است.

اینک که سفرهای حوزه آسیایی تان پرشورتر شده، سرآغاز گشودن پرونده حق آبه هامون به همراه اعضای تیم ارشد مذاکره کننده به افغانستان باشید.

هامون نیروگاهی است که اگر راکتورهای از کار افتاده اش بپوسند دیگر تضمینی نیست، خود پاسخ را بهتر می دانید.

وضعیت اقتصادی و اجتماعی سیستان بیش از پیش به احیای هامون بستگی دارد چرا که هامون خود به تنهایی شهرک صنعتی و منطقه آزاد سیستان بود شاید اگر برای اولین بار روستاهای سیستان را از نزدیک ببینید این سوال در ذهنتان تداعی شود ،آیا در این روستاها کسی زندگی می کند؟ مردم به چه شغلی مشغولند؟ پاسخش این است : شغل ندارند و از روی نجابت سخن نمی گویند، زندگی نمی کنند، برای اعتلای خاک زنده می مانند و رنج زندگی شان را فدای ایستادگی قطعه ای از خاک خشکیده ایران می کنند.

سیستان در دو دهه گذشته برای افغان ها مکانی برای زندگی، شهری برای اشتغال، منبعی برای درآمد، جایگاهی برای تحصیل، مامنی برای زاد و ولد، پله ای برای بازگشت و ساختن افغانستان، بنابراین این هامون بود که نسل آنان را تثبیت کرد.

آیا پاسخ هامون پس از گذر این نیکی ها نابودی است؟ باز هم از این زاویه صرفا جهت اطلاع می گویم: هامون که زنده باشد سیستان هوایش خوب، تفریح و توریست، نی زار، ماهی، صیادی، قایقرانی، حصیر بافی، اشتغال پایدار و دامداری دارد و خبری از سوتغذیه در آن نخواهد بود.

دوربین ها و قلم ها منتظر ثبت لحظه توافق پرونده حق آبه هامون هستند، جناب آقای دکتر

انتهای پیام ///
Share/Save/Bookmark
محمد علی کاظم نژادی
۱۳۹۵-۰۷-۲۹ ۱۰:۰۵:۵۵
متاسفانه درخواستهای بحق مردم سیستان در مورد حقابه از روی التماس ودر ماندگی اعلام میشود واینکه مردم زابل از روی نجابت بیکاری ومشکلات را تحمل مینمایند این سخنان از ضعف و در ماندگی ماست حق هم دارید به دین سان صحبت کنید چرا که تحصیل کرده های سیستانی به دینی که بلحاظ خدمات وهزینه هایی پدران شیفته به این ملک دیار که باعث ترقی انها شده بی تفاوتند واز همصدایی و همراهی با مردم که خواسته بحق انان است این صدا هرچه باید هر چه رساتر به گوش مسئولین برسد کوتاهی مینمایند باشد در یابند. واگر اعتقادی به دین و مذهب دارند که وارسی تاریخی در این امور موید ان است شکرانه بازوی توانا بگرفتن دست نا توان است همت نمایند (12105)
 
فاطمه
۱۳۹۵-۰۷-۲۹ ۱۰:۳۰:۴۹
سلام..
صدای بدبختی ما به گوش انها نمیرسد .انها حواسشان جای دیگریست پس تلاشتان بیهوده هس..😔😔😔 (12106)