داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
گزارشی از آخرین وضعیت بزرگراه زابل به زاهدان؛
سرمایه های انسانی که در جاده مرگ قربانی می شوند/ بزرگراه زابل به زاهدان در تب بی تدبیری مسئولان می سوزد
کد مطلب: ۶۲۸۲۸
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۲۸
بزرگراه زابل زاهدان ده سال قبل کلنگ آن بر زمین خورد اما پس از گذشت این ده سال هنوز تکمیل نشده و مشکلات بسیاری را ایجاد کرده است.
سرمایه های انسانی که در جاده مرگ قربانی می شوند/ بزرگراه زابل به زاهدان در تب بی تدبیری مسئولان می سوزد
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ جاده زابل به زاهدان از جمله مهم ترین و پرترددترین جاده های سیستان و بلوچستان به شمار می رود به طوری که روزانه صدها ماشین از این مسیر تردد می کنند.

با توجه به عدم استاندارد بودن جاده زابل به زاهدان و تردد بالای اتومبیل ها هر هفته چندین تصادف خونین در این محور رخ داده و بسیاری از هموطنان به راحتی در این مسیر جان خود را از دست می دهند.

امام جمعه زابل و سایر شهرستان های سیستان بارها نسبت به عدم تکمیل بزرگراه زابل به زاهدان اعتراض کردند و خواهان اختصاص بخشی از درآمد مرز به این مقوله شدند اما گویا هیچ اراده ای برای تکمیل آن وجود ندارد.

عملیات اجرایی بزرگراه زاهدان -زابل وبلعکس در چند قطعه در حال اجراست

فرماندار زابل به خبرنگار اوشیدا؛ گفت: عملیات اجرایی بزرگراه زاهدان -زابل وبرعکس در چند قطعه در حال اجراست به طوری که قطعه اول با ۳۲ كيلومتر طول در كمربندي لوتك با اجرای آسفالت به بهره برداري رسیده است.

هوشنگ ناظری ادامه داد: قطعات دو، سه و چهار ۷۵ كيلومتر طول داشته اما در سال هايي كه وضعيت مالي كشور خوب بود قراردادهاي آن تنظيم نشده بود كه اين در حال حاضر در حال انجام است و تامين اعتبار آن با توجه به سفر وزير در اولويت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: قطعه پنجم نیز ۴۱ كيلومتر از پل شيله تا نمازخانه حرمك ادامه دارد و براساس اعلام مجری تا سه راهي دشتك به بهره برداري رسیده است.

ناظری با بیان اینکه قطعه ۶ به طول ۲۴ كيلومتر از نمازخانه حرمك تا پاسگاه كوله سنگي با پيشرفت فيزيكي ۶۰ درصدی همراه بوده است، تاکید کرد: قطعه هفت نیز در محور زابل به هيرمند به طول ۳۰ كيلومتر با پيشرفت فيزيكي خوبی مواجه بوده که در حال حاضر آسفالت آن در حال انجام است.

فرماندار ویژه زابل اذعان کرد: تا پايان سال ۱۳۹۵، ۱۷۰ ميليارد تومان جذب اعتبار انجام شد و اعتبار مصوب سال گذشته هم مبلغ ۲۵ ميليارد و ۹۲ ميليون تومان است كه از اين مقدار ۲ ميليارد و ۳۶۱ ميليون تومان تخصيص پيدا كرده و مبلغ ۲۱ ميليارد و ۷۸۴ ميليون تومان در قالب اسناد خزانه است.

وی با بیان اینکه اعتبار مصوب سال ۱۳۹۶، ۱۱ ميليارد و ۴۴۴ ميليون تومان براي پروژه بزرگراه است، ابراز کرد: وقتی بحث از درآمدهای مرزی می شود، درآمدهای مرزی تعریف دارد که باید در کجا هزینه شود و هر کس که به این قضیه ورود کند بلافاصله دیوان محاسبات و سازمان ها و ارگان های نظارتی جلوی او را خواهند گرفت.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark