داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
گزارشی از رواج پدیده شوم طلاق در جامعه؛
شبکه های ماهواره ای و مشکلات اقتصادی مهم ترین عوامل جدایی/ ثبت ۶۷۱ طلاق در سال گذشته
کد مطلب: ۶۱۹۷۳
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۲۶
طلاق تنها حلالی است که خداوند افراد را از انجام آن نهی کرده است.
شبکه های ماهواره ای و مشکلات اقتصادی مهم ترین عوامل جدایی/ ثبت ۶۷۱ طلاق در سال گذشته
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ در سال های اخیر همانقدر که آمار ازدواج در جامعه به نسبت قبل کاهش یافته، آمار طلاق نیز به همان میزان افزایش یافته است.

ازدواج های ناآگاهانه، خیانت، افزایش توقعات، دخالت اطرافیان، چشم و هم چشمی، ماهواره، اعتیاد، بیکاری و عدم تامین مخارج زندگی از سوی زوج مهم ترین دلایل طلاق در جامعه به شمار می رود.

قبح طلاق آنچنان در جامعه شکسته که دیگر حرف آن به راحتی در میان خانواده ها زده می شود و با کوچکترین اختلافی جوانان به فکر طلاق و جدایی می افتند.

بیکاری، بی پولی و مشکلات اقتصادی آنچنان در خانواده ها ریشه افکنده که در بسیاری از مواقع خانواده ها طاقت را از دست داده و چاره ای جز طلاق نمی بینند.

در گذشته نه چندان دور آخرین راه نجات یک زندگی طلاق به شمار می رفت اما این روزها اولین چیزی که به ذهن زوجین و حتی والدین آن ها می رسد و به راحتی هم بیان می شود طلاق است و جوانان با کوچکترین اختلافی به فکر طلاق می افتند.

در گذشته بزرگترهای خانواده با ریش سفیدی و پادرمیانی بساط آشتی را میان زن و شوهرها ایجاد می کردند اما امروزه نه تنها نقش آفرینی مثل قبل نمی کنند بلکه در بسیاری از موارد خود بزرگترها پیشنهاد طلاق داده و فرزندان خود را به این کار تشویق می کنند.

در سال گذشته یک هزار پرونده به مراجع قضایی زابل وارد شده

رئیس دادگستری زابل عنوان کرد: مشکلات اقتصادی، بیکاری، اعتیاد، رواج شبکه های ماهواره ای، فضای مجازی و شبکه های مجازی از مهم ترین علل طلاق در زابل به شمار می روند.

ابوالفضل نجفی به خبرنگار اوشیدا گفت: در سال گذشته نزدیک به یک هزار پرونده در مجموعه حوزه قضایی شهرستان شامل دادگاه و دادسرا مطرح شده است که در مقایسه با سال های اخیر آن که ۲۸ هزار پرونده بود نزدیک به دو هزار فقره افزایش یافته است.

وی افزود: این پرونده ها شامل پرونده های حقوقی و پرونده های کیفری بود بنابراین ورود این حجم پرونده به دستگاه قضایی هزینه های اقتصادی و اجتماعی زیادی را تحمیل می کند.

نجفی تصریح کرد: متاسفانه ایران یکی از کشوهایی است که در دنیا آمار ورودی پرونده به دستگاه قضا در آن بالاست.

وی ادامه داد: دستگاه قضایی تنها مسولیت رسیدگی به پرونده ها را دارد و در تولید این پرونده ها نقشی ندارد بنابراین تا زمانی که زیرساخت های لازم فراهم نشود همچنان شاهد افزایش حجم پرونده به دستگاه قضایی خواهیم بود.

۶۷۱ طلاق در سال گذشته ثبت شده است

رئیس دادگستری زابل خاطرنشان کرد: رسانه ها تاثیر مهمی در سطح جامعه دارند و در واقع رسالت آنها ایجاب می کند که به مسائل و مشکلات جامعه ورود جدی تری داشته و راه حل ها و پیشنهادات کارشناسانی بگیرند و منعکس و به مردم منتقل تا در جریان قرار گیرند.

نجفی تاکید کرد: متاسفانه در سال گذشته نزدیک به ۶۷۱ مورد طلاق در سطح شهرستان زابل در دستگاه قضایی وارد و منجر به طلاق شده و این در حالیست که در سال گذشته آن ۵۶۴ پرونده منجر به طلاق شده است.

وی با بیان اینکه آمار طلاق به شدت رو به فزونی است، تصریح کرد: با اینکه استان سیستان و بلوچستان امار طلاق آن نسبت به کشور پایین است و آخرین رتبه را دارد اما وقتی با سالیان قبل آن مقایسه می کنیم متاسفانه این امار افزایش پیدا کرده است.

افزایش ۲۰ درصدی طلاق در زابل

رئیس دادگستری زابل اظهار کرد: آمار طلاق در سال گذشته افزون بر ۲۰ درصد رشد داشته است چرا که شبکه های ماهواره ای و شبکه های اجتماعی بنیان خانواده را مورد هدف قرار داده و اعتیاد و فقر نیز زمینه ساز بسیاری از مشکلات در جامعه شده است.

نجفی اضافه کرد: خیلی از اختلافات زن و شوهرها به فضای مجازی برمی گردد به طوری که در روابط بین خانواده ها مشاهده می شود به جای اینکه گفتگو و معاشرت باشد هر کدام یک زوج جدید در شبکه های مجازی پیدا کردند و ساعات شبانه روز خود را به آن اختصاص می دهند بنابراین کم کم بین زن شوهر اختلاف ایجاد شده و در نهایت این موضوع با یکسری عوامل دیگر جمع و منجر به طلاق می شود.

وی بیان کرد: شبکه های ماهواره ای و شبکه های اجتماعی بنیان های اخلاقی را هدف قرار داده به طوری که این بنیان های اخلاقی خانواده ها به نسبت قبل خیلی ضعیف تر شده و در کنار آن آمار بزهکاری ها و مشکلات خانوادگی و طلاق بالا رفته بنابراین باید مواظب باشیم به راحتی در دام این شبکه ها گرفتار نیاییم چرا که به صورت نرم در ناخودآگاه افراد وارد و در نهایت به طور ناخواسته نیز اجرا می شود.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark