داخلی آرشيو گفتگو صفحه اقتصادی
امتیاز مثبت 
۰
 
در گفت و گو با کارشناس اقتصاد سلامت عنوان شد‏:
بیانیه گام دوم نقطه عطف نقشه راهبردی جامعه اسلامی / اقتصاد مقاومتی باعث توسعه سند چشم انداز 20 ساله می شود
کد مطلب: ۷۴۳۵۸
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۳۸
ملیحه علی احمدی گفت: بدون شک شرکت های دانش بنیان از ارکان مهم توسعه و تحول در عرصه اقتصادی به شمار می روند.
بیانیه گام دوم نقطه عطف  نقشه راهبردی جامعه اسلامی / اقتصاد مقاومتی باعث توسعه سند چشم انداز 20 ساله می شود
به گزارش اوشیدا، لازمه ی یک اقتصاد پویا و پایدار نگاهی درون گرا به تولید و ایجاد اشتغال می باشد. طی سالهای پیاپی مقام معظم رهبری  این ضرورت را در ابتدای سال هجری شمسی با نامگذاری هر سال و ارتباط آن به نوعی با تولید وظیفه مند به تمامی ارکان نظام ابلاغ نمودند.

کاربردی کردن دانش و استفاده موثرتر از آن در گسترش ظرفیت ها و ارتقای درجه بهره برداری از منابعی است که تحقق یک اقتصاد دانش بنیان را ممکن می سازد که نقش شرکت های دانش بنیان در این زمینه قابل تعریف است.

ملیحه علی احمدی کارشناس اقتصاد سلامت در گفتگو با خبرنگار اوشیدا بیان کرد: یكی از اهداف مهم اقتصاد مقاومتی رسیدن به اهداف سند چشم انداز ۲۰ ساله توسعه و متناسب با آن نرخ رشد اقتصادی است و شركتهای دانش بنیان با ظرفیتهای خود مانند ارزش افزوده بالا و برخورداری از توان رقابت بیشتر به نسبت دیگر واحدهای تولیدی به دلیل اتكاء به خلاقیت و دانش و پژوهش اركان مهم تحقق اقتصاد مقاومتی به شمار می روند و سرمایه گذاری در این بخش اشتغال پایدار را به همراه دارد.

وی افزود: شركتهای دانش بنیان موسسات خصوصی یا تعاونی هستند كه به منظور افزایش علم و ثروت، توسعه اقتصادی بر پایه دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی برای گسترش اختراعات، نوآوری و تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه شامل طراحی و تولید كالا و خدمات را در حوزه فناوریهای برتر و با ارزش افزوده فراوان انجام می دهند.

این کارشناس اقتصاد سلامت با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ با محوریت تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین تصریح کرد: فضایی متفاوت و امید آفرین با هدفی طولانی مدت و پایدار به اقتصاد و ارتقای سطح معیشت عامه مردم نامگذاری گردید که جلوه ی آن در توصیه های گام دوم انقلاب که توسط مقام معظم رهبری  ابلاغ شد،  ظهور می نماید که لازمه ی آن رویکردی علمی و پژوهشی به امور، ارتقای معنویت و اخلاق در جامعه، مدیریت اقتصادی در حوزه های مختلف، ارتقای سطح عدالت اجتماعی و مبارزه گسترده با فساد، با حفظ ازادی و استقلال نظامند، عزت ملی و اعتلای سبک زندگی اسلامی و ایرانی می باشد.

علی احمدی ادامه داد: بدون شک شرکت های دانش بنیان از ارکان مهم توسعه و تحول در عرصه اقتصادی به شمار می روند. با توجه به اینکه بیکاری به خصوص در قشر تحصیل کرده به یک دغدغه مهم تبدیل شده است شرکت های دانش بنیان از ظرفیت غنی توسعه و اشتغال زایی برخوردار هستند.

عضو شورای هم اندیشی قرارگاه جهادی گام دوم‌ انقلاب استان خاطر نشان کرد: با عنایت به اینکه تولیدات سنتی توان پاسخگویی به نیازها و ظرفیت های جامعه را ندارند لذا تغییر نهاده های تولید و حرکت به سمت تولیدات دانش بنیان امری ضروری وحیاتی به شمار می رود.

وی گفت: شركتهای دانش بنیان با توجه به ظرفیتهای خود و آمیختگی و انتقال دانش و پژوهش به كسب وكارهای محلی و تولیدی باعث ارتقا و عمومی كردن دانش فنی در جامعه می شوند.

ملیحه علی احمدی تاکید کرد: تولیدات دانش بنیان برخلاف تولیدات سنتی، بر ابتكار و خلاقیت استوار است و به همین دلیل فراوانی نیروی انسانی تحصیل كرده و متخصص نقش مهمی در پدید آمدن مزیت رقابتی آنها ایفا می كند. و بهره گیری از این شرایط سبب توسعه شركت های دانش بنیان و پیشرفت اقتصاد مقاومتی می شود.

وی اضافه کرد: لذا ضرورت دارد، سیاست‌های سرمایه گذاری در جهت توسعه شرکت‌های دانش بنیان قرار گیرد، تا از این طریق فرآیند‌ها و سیستم‌های نوین تولید محصول، موجبات افزایش توان فن آوری را در اقتصاد ملی کنونی فراهم سازد.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark