داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
گفتگوی اوشیدا با بسیجی کارآفرین زابلی؛
کسب درآمد ماهیانه ۵۰۰ هزارتومانی در خانه/ تحقق اقتصاد مقاومتی با پرورش مرغ بومی
کد مطلب: ۵۵۶۶۵
تاریخ انتشار:دوشنبه ۱ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۳۱
چه بسیار کسانی که به دلیل بیکاری زانوی غم در بغل گرفته و منتظر ایجاد شغل از طرف دولت و سایرین هستند و در این راستا نه تنها از خود اراده ای نشان نمی دهند بلکه حتی به زمین و زمان هم بد و بیراه می گویند.
کسب درآمد ماهیانه ۵۰۰ هزارتومانی در خانه/ تحقق اقتصاد مقاومتی با پرورش مرغ بومی
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ بیکاری این روزها دامن بسیاری از خانواده ها را گرفته به طوری که کمتر خانواده ای را می توان یافت که در آن یک جوان تحصیلکرده بیکار وجود نداشته باشد اما با این حال عده ای هستند که تنها با توکل بر خدا پ ایستادن بر پای خود به تنهایی بساط اشتغال خود و خانواده را فراهم آورده اند.

خبرنگار اوشیدا به سراغ بانوی بسیجی کارآفرینی رفته که با اراده و پشتکار اقتصاد مقاومتی را با پرورش مرغ بومی معنا کرده و در این راه برای شمار زیادی از افراد نیز ایجاد اشتغال کرده است.

حداقل هفته ای ۴۰۰ تخم مرغ به فروش می رسانم

کار آفرین بسیجی زابلی عنوان کرد: از ۲ سال قبل کار پرورش مرغ بومی را آغاز کردم که در این راستا به منظور گسترده کردن کار وامی پنج میلیون تومانی از بسیج سازندگی برداشتم.

نصرت جانی کول به خبرنگار اوشیدا گفت: با برداشت این وام رونق خوبی به کارم دادم به طوری که تعداد مرغ ها را افزایش و جایگاه پرورش آنان را بهینه کردم.

وی در خصوص انگیزه اش از این کار گفت: بیکاری انگیزه ای قوی برایم به منظور ایجاد محلی برای پرورش مرغ بومی به شمار می رفت به همین دلیل با توجه به اینکه قبلا روستانشین بودم و به خوبی با پرورش مرغ آشنایی داشتم به این کار روی آوردم.

کول ادامه داد: در حال حاضر با سرد شدن هوا تخم مرغ ها را به فروش می رسانم به طوری که در هر هفته حداقل ۴۰۰ تخم مرغ را به فروش می رسانم.

کار آفرین زابلی تاکید کرد: تنها با کمی اراده و پشتکار می توان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام برداشت و در این راستا من نیز با پرورش مرغ بومی در این راه گام برداشتم بنابراین همگان می توانند به فرامین مقام معظم رهبری در این راستا عمل کنند.

کول تصریح کرد: با فروش تخم مرغ ها نه تنها برای خودم بلکه برای شمار زیادی از مردم محلی نیز ایجاد اشتغال کردم چرا که این تخم مرغ ها را برای جوجه آوری خریداری کرده و در دستگاه های جوحه کشی گذاشته تا از این راه منبع درآمدی برای خود ایجاد کنند.

وی با بیان اینکه، انتظار می رود مسولان حمایت بیشتری از کارآفرینان داشته باشند ابراز داشت: با توجه به اینکه، مرغ بومی با طبیعت سیستان کاملا سازگار است بنابراین در پرورش آن مشکل چندانی وجود ندارد.

وی درپایان گفت: با فروش تخم مرغ ها ماهانه حداقل ۵۰۰ هزار تومان درآمد دارم در حالی که اگر بیکار می نشستم و به این کار روی نمی آوردم هیچ گاه چنین درآمدی در حالی که در خانه نشسته ام کسب نمی کردم.

انتهای پیام///
Share/Save/Bookmark