داخلی آرشيو گزارش صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
گزارش اوشیدا از ارمغان محصولات تراریختی در سلامت غذایی،
محصولات تراریختی سرطان زا سلامت جامعه را به خطر می اندازد / مواد غذایی با رنگ و لعاب ژنتیکی مهمان سفره های ایرانی
کد مطلب: ۴۰۱۵۷
تاریخ انتشار:سه شنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۲۶
سلامت غذایی مردم یکی از مهمترین موضوعاتی است که جایگاه بالایی در کشور دارد.
محصولات تراریختی سرطان زا سلامت جامعه را به خطر می اندازد / مواد غذایی با رنگ و لعاب ژنتیکی مهمان سفره های ایرانی
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: سلامت غذایی مردم یکی از مهمترین موضوعاتی است که جایگاه بالایی در کشور دارد. هم اکنون هم محصولات مختلفی در بازار موجود است، محصولاتی که یا طبیعی هستند یا با کمک فناوری، کمی رنگ و لعابشان تغییر کرده است. یکی از این محصولات، محصولات تراریخته است که با کمی دستکاری ژنتیکی هم تولیدشان اقتصادی ترشده و هم آب زیر پوستشان رفته است

این روزها که مردم به سلامت بسیاری از محصولات غذایی از آب گرفته تا آبلیمو و برنج و مرغ و ... به دیده تردید مینگرند ،سازمان غذا و دارو به دو برند روغن خوراکی دستکاری شده ژنتیکی، مجوز جدیدی داد و این موج جدید از نگرانی را بوجود آورد .

با توجه به آمار موجود، ۵ میلیارد دلار از واردات کشور ما به محصولات تراریخته اختصاص دارد.
آن چه مشخص است محصولات تراریخته تغییراتی در طبیعت ایجاد کرده و آینده تاثیر مصرف این گونه محصولات را بر انسان نشان خواهد داد.




نورانی رئیس انجمن ارگانیک چندی پیش در خصوص محصولات تراریخته کشاورزی درکشور، گفت: تولید محصولات تراریخته کشاورزی در اروپا و آمریکا ممنوع شده است ، معلوم نیست چرا عده ای در داخل کشور این محصولات را وارد و حتی تولید می کنند. ‌از نهادهای مسئول انتظار داریم با توجه به ضرورت صیانت از سلامت غذایی شهروندان در این عرصه به طور جدی وارد شوند.

رئیس انجمن ارگانیک از اینکه عده ای به صورت زیر پوستی و مخفیانه محصولات تراریخته کشاورزی را وارد یا تولید می کنند،انتقاد کرد و گفت: این روند باعث افزایش هزینه‌های بهداشتی و همچنین بیماری ها و رشد سرطان خواهد شد.

 
وی با بیان اینکه در ایران سالم ترین محصولات کشاورزی تولید می شود،گفت: ‌همه کشورها به سمت تولید ارگانیک رفته اند و ما هم باید متناسب با مزیت های اقلیمی و ظرفیت های کشاورزی خود تولید این محصولات را افزایش دهیم که بازار خوبی هم درداخل و خارج از کشور دارد.

قابل ذکر است، اثرات محصولات دستکاری شده ژنتیکی بر ابتلای افراد به بیماری هایی نظیر بروز آلرژی بخصوص در کودکان به اثبات رسیده است و این در حالیست که اثرات خطرناک تر که همان ابتلا به سرطان ها است هنوز دقیقا به اثبات نرسیده است اما کارشناسان در کشورهای مختلف دنیا نسبت به بروز عواقب جبران ناپذیر مصرف این گونه محصولات هشدار داده اند.


انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark