داخلی آرشيو گفتگو صفحه 
امتیاز مثبت 
۱
 
به بهانه نام گذاری شعار سال از سوی مقام معظم رهبری؛
تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است/افزایش رفاه مردم با حمایت از تولیدات داخلی
کد مطلب: ۷۴۳۱۲
تاریخ انتشار:جمعه ۲۶ فروردين ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۰۸
مولوی عبدالواحد توحيدی پور شیرانزئی، امام جمعه و سرطایفه منطقه کافه بلوچی شهرستان سرباز گفت: شرکت های دانش بنیان علاوه بر اشتغال آفرینی، زمینه خودکفایی کشور در بخش های مختلف را فراهم می کنند.
تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است/افزایش رفاه مردم با حمایت از تولیدات داخلی
به گزارش اوشیدا به نقل از عصر هامون، مولوی عبدالواحد توحيدی پور شیرانزئی  با اشاره به نامگذاری شعار سال تحت عنوان تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین ، بیان کرد: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان زمینه جهش تولید، رونق اقتصادی و اشتغالزایی در کشور را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه تنها راه حل مشکلات اقتصادی، توجه به تولید داخلی و استفاده از ظرفیت های بومی است، افزود: با وجود تحریم‌های ظالمانه بر علیه ملت و کشور و فشار اقتصادی موجود، تنها راهکار حل مشکلات و سامان گرفتن اوضاع کنونی اقتصاد، رونق تولید داخلی است.

این عالم اهل سنت با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب چندین سال است که بر تولید و تلاش مضاعف و راه اندازی واحدهای تولیدی داخلی برای کاهش وابستگی به خارج از کشور تاکید می کنند، اضافه کرد: مردم و مسئولان باید در زمینه تحقق شعار سال همت مضاعفی داشته و زمینه را برای بستر اشتغال دانش بنیان فراهم کنند.

وی تاکید کرد: بدون شک با حمایت از شرکت های دانش بنیان، بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور از جمله بیکاری رفع خواهد شد، و اشتغالزایی خوب و پایداری شکل می گیرد، افزون بر آنکه لازمه تحقق این امر، باور به داشته ها و استفاده از ظرفیت و پتانسیل بومی و داخلی است.

این سرطایفه ادامه داد: استفاده از ظرفیت نیروی جوانِ متخصصِ تحصیلکرده فرصت بسیار مغتنمی برای ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش بنیان بوده، و از آنجایی که دولت سیزدهم به دنبال تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است، می توان گفت که این دولت با اخلاص و با تمام توان به میدان آمده که به نظام و انقلاب خدمت کند.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان با توجه به حوزه دانشگاه، علم را بومی‌سازی می‌کنند، گفت: اگر این شرکت ها وارد حوزه فعالیت اقتصادی شوند، شاهد رونق و رشد در عرصه تولید همراه با دانش و اشتغال خواهیم بود.

شیرانزئی تصریح کرد: اگر تولید تقویت، توسعه و رونق پیدا کند، مشکل بیکاری حل، واردات کاهش و صادرات افزایش پیدا می کند، که این امر منجر به امید آفرینی، ایجاد رفاه و آسایش مردم خواهد شد.

این سرطایفه با بیان اینکه ورود کالای بی رویه و قاچاق ضربه سنگینی به تولید داخلی می زند، اظهار کرد: باید با فرهنگ سازی مردم را برای حمایت از تولید داخل و خرید این دست از کالاها تشویق کرد تا افقی روشن پیش روی صنعتگران، کارآفرینان و سرمایه گذاران قرار گیرد.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark