دانه ای معجزه گر برای همه بیماری ها
کد مطلب: ۱۱۹۹۸
تاریخ انتشار:سه شنبه ۵ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۳۰اوشیدا: پیامبر اکرم صلیالله علیه و سلم فرمود: "ما من داء إلا فی الحبة السوداء منه شفاء إلا السام" هیچ بیماری نیست مگر شفای آن در سیاهدانه است جز مرگ.
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: سیاهدانه نوعی دانه علفی است که حاوی نوعی روغن و انواع مختلفی از مواد است که نقش بسیار زیادی در بهبود سلامت و مبارزه با انواع بیماری دارد و مشهور به جنسینگ ایرانی است.
نامهای دیگر سیاهدانه، سیاه تخمه، سرنیچ سیاه، سنوخ سیاه، کمون اسود، شونیز، شونوز و کمون هندی است.
سیاهدانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده میشود.
* این دانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده میکردند.
* مصرف سیاهدانه برای زنان شیرده مفید است زیرا باعث افزایش ترشح شیر میشود.
* تحقیقات نشان داده است مواد معدنی و ویتامینهای موجود در سیاهدانه در درمان دیابت، سل، بیماریهای قلبی و عروقی، کمخونی و میگرن مفید است.
* اسیدهای چرب ضروری فراوان موجود در سیاهدانه آن را به نوعی مواد غذایی ضد سرطان تبدیل کرده که در حفظ سلامت پوست و مو نیز مفید است.
* سیاهدانه آهن و پتاسیم فراوانی دارد و علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، باعث رفع مسمومیت خونی و یبوست میشود.
* مصرف روغن سیاهدانه در برنامه غذایی در کاهش قند خون، تعادل فشارخون، بهبود آرتروز و التهاب لثه مۆثر است و کلیه و مجاری ادرار را تصفیه میکند.
* سیاهدانه دارای خواص بسیار زیادی از جمله در درمان سرطانها، درمان زخم معده، نابودی سموم در کبد و نیز تنظیم سیستم گوارش بدن دارد.
* گفتنی است این گیاه حتی در حیوانات نیز باعث برطرف شدن برخی از بیماریها میشود و حیوانات نیز آن را میشناسند و از آن استفاده میکنند.
* بررسیها نشان میدهند یکی از اصلیترین فایدههای سیاهدانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج میشود.
* پزشکان هشدار میدهند تا افراد برای استفاده از عرقیات و دانههای گیاهی حتماً با پزشک مشورت نمایند و به خصوص اگر باردار هستند خودسرانه سیاهدانه نخورند.