داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
رئیس دانشگاه زابل:
پروژه تقویت توانمندی های صنایع دستی بومی سیستان و بلوچستان در دانشگاه زابل آغاز به کار کرد
کد مطلب: ۶۱۸۴۹
تاریخ انتشار:شنبه ۶ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۴۲
رئیس دانشگاه زابل گفت: با هدف شناساندن هنرهای بومی و سنتی سیستان و بلوچستان، پروژه تقویت توانمندی های صنایع دستی بومی استان در دانشگاه زابل آغاز به کار کرد.
پروژه تقویت توانمندی های صنایع دستی بومی سیستان و بلوچستان در دانشگاه زابل آغاز به کار کرد
موسی بهلولی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: صنایع‌دستی بومی و سنتی، از جمله شاخص‌ترین هنرهای کاربردی ایران‌زمین و بیانگر اصالت، هویت و فرهنگ جاودانه‌ این سرزمین هستند.

وی افزود: هنرهای سنتی به‌ عنوان صنعتی خودپا و بومی که ریشه در فرهنگ بارور ایرانی و اسلامی دارد، باید به‌ درستی شناخته و از جنبه‌های مختلف در عرصه هنر معاصر بهره‌برداری شود تا از کمرنگ شدن این هنر و صنعت اصیل و ارزنده‌ ایران اسلامی جلوگیری شود.

رئیس دانشگاه زابل خاطرنشان کرد: پروژه تقویت توانمندی‌های صنایع‌دستی بومی در حالی در دانشگاه زابل آغاز به کار کرد که در سال های اخیر دانشگاه زابل، بررسي استعدادها و پتانسیل های ايجاد اشتغال در منطقه را یکی از مهم ترین وظایف خود دانسته و بهره‌مندی از توان بالقوه اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي منطقه در این زمینه را حائز چشم‌اندازی امیدبخش و سبب‌ ساز رونق اقتصادی منطقه و افزایش توانمندی‌های اشتغال‌زایی می‌داند.

بهلولی تاکید کرد: شرکت آرایه نیک هزاردستان به‌عنوان مجری طرح با موضوع محرومیت‌زدایی به وسیله اشتغال‌زایی صنایع‌دستی به مدت دو روز در دانشگاه زابل و منطقه سیستان حضور یافت و نسبت به انجام این پروژه نهایت تلاش خود را به کار گرفت.

رئیس دانشگاه زابل تصریح کرد: از یک سال قبل تاکنون اعضای شرکت آرایه نیک سخت مشغول کارهای زیربنایی پروژه هستند و در نهایت پروژه خود را با حمایت دانشکده هنر و معماری در دانشگاه زابل اجرا کرد.

وی بیان کرد: در این طرح بخش‌های مختلفی از قبیل آموزش، واگذاری تجهیزات و مواد اولیه به تولیدکنندگان، ایده پردازی و نظارت بر تولید، بازاریابی، بازارسازی و مستندسازی تصویری از صنایع‌دستی و هنرهای سنتی از قبیل فرش‌بافی، سفالگری، سوزن‌دوزی، سیاه دوزی، خامه‌دوزی و سایر هنرهای سنتی سیستان و بلوچستان ارائه شد.

بهلولی اظهار داشت: اعضا گروه به همراه تیمی مستندساز، از کارگاهای صنایع‌دستی منطقه سیستان و شهرستان‌های تابعه بازدید تا علاوه بر مستندنگاری و آشنایی با هنرمندان و صنعت‌کاران، راهکارهای لازم برای فروش صنایع تولیدی در بازارهای داخلی و خارجی و معرفی سایت شرکت برای کمک به فروش آثار هنرمندان را ارائه دهند.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark