داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۴
 
میر:
یکی از اهدف شبکه های ماهواره ای تبدیل دنیا به جهانیست که در آن بویی از معنویت نباشد
کد مطلب: ۳۳۷۸۸
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۲۱
عضو شورای شهر زابل بیان داشت: کشور های قدرتمند و استعمارگر جهان هدف قراردادن و از بین بردن فرهنگ یک جامعه را بهترین راه دست یابی به آن جامعه می دانند.
یکی از اهدف  شبکه های ماهواره ای تبدیل دنیا به جهانیست که در آن بویی از معنویت نباشد
احمد میر عضو شورای شهر زابل در گفتگو با خبرنگار اوشیدا ماهواره را یکی از عناثر مهم جنگ نرم دانست و گفت: ماهواره یک وسیله قوی و نیرومند برای رسیدن به اهداف کشورهای استعمار گر جهان می باشد.

وی ادامه داد: در جنگ روانى که امروز به عنوان جنگ نرم در دنیا مطرح می شود، دشمن به سراغ سنگرهاى مقدس معنویت انسانها مى‌‌آید که آنها را منفجر کند.


میر با اشاره اینکه فرهنگ یک جامعه نتیجه تجربه اجداد و پدران آن جامعه است و هویت یک جامعه را فرهنگ آن شکل می دهد بیان داشت: فضای فرهنگی، چنان زندگی ما را در برگرفته است که در تمام عرصه های زندگی فردی و اجتماعی خود از آن تاثیر می پذیریم.


وی ادامه داد: کشور های قدرتمند و استعمارگر جهان هدف قراردادن و از بین بردن فرهنگ یک جامعه را بهترین راه دست یابی به آن جامعه می دانند.

میر یکی از دلایلی را که قدرت های بزرگ بتوانند به یک ملت حکومت کنند اینگونه برشمرد: دشمنان ابتدا موانع فرهنگی را که سر راه آنهاست برمی دارند. برای این کار از روش های مختلف به خصوص برنامه های فریبنده ماهواره ای استفاده می کنند و فرهنگ بی پایه و اساس خود را نشان می دهند. بر همین اساس مردم فرهنگ خودشان را فراموش می کنند و به فرهنگ غربی گرایش پیدا می کنند.


میر خاطر نشان کرد: کشورهای قدرتمند غربی برای اینکه فرهنگ جوامع را تغییر دهد از فرهنگ بی اصل و نصب خود برای جایگزنی استفاده می کنند و از تمام ابزار تبلیغاتی و علمی و صنعتی که یکی ماهواره است بهره می برند.


عضو شورای شهر زابل با تأکید براینکه ماهواره اثرات کوتاه مدت و بلند مدت دارد اظهار داشت: اثرات کوتاه مدت ماهواره بیشتر بر ظاهر لباس و آرایش به شکل مد تاثیر گذاشته و دراز مدت رواج بی بند باری، افزایش آمار طلاق، بی میلی برخی از جوانان به ازدواج می توان نام برد. عشق های مثلثی، روابط نامشروع و دوستی های نامتعارف از پیامدهای ماهواره برای جامعه ایران است.


وی ادامه داد: در گذشته فقط چند شبکه ماهواره ای فارسی زبان وجود داشت اما در چند سال اخیر شبکه هایی با هدف های مختلف مانند من و تو۱ و۲، فارسی1 ،پی ام سی و… بوجود آمده اند و در زمان کم طرفداران زیادی در بین مردم و جوانان پیدا کرده است.

میر اظهار داشت: در واقع این رسانه ها می توانند در مدت طولانی ساختارهای با ارزش جامعه را شکل دهند یا دچار تغییر کنند.چرا که تاثیر رسانه هایی مثل تلویزیون و برنامه های ماهواره ای بر افکار عمومی و تغییر بینش انسانها به مسایل اجتماعی و فرهنگی بیشتر از بقیه رسانه هاست.

وی ادامه داد: اکثر افرادی که دچار خطر می شوند همین افرادی است که ادعای روشنفکری می کنند و فکر می کنند که هیچ چیز روی آنها تأثیر ندارد.و اگر خودشان دچار مشکل نشوند صد در صد خانواده و فرزندان آنها درگیر می شوند.

میر تقویت آموزه های دینی و اخلاقی را از مهم ترین راهکارهای مقابله با آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی زندگی مدرن دانست و گفت: هرکاری که کنیم ابزارهای دنیای مدرن وارد زندگی ما می شود. اما خانواده ها می توانند از طریق پرورش دینی فرزندان، آن ها را از خطرات در امام نگه دارند.

میر با اشاره به اینکه در جامعه ما آموزش دینی جای تربیت را گرفته است تصریح کرد: آموزش دینی برای نسل های گذشته که به کل دنیا اشراف نداشتند، مفید بود ولی در دوران جدید و جوانان امروز باید به جای آموزش دینی، تربیت و پرورش دینی را عرضه داشت. یعنی خانواده باید عشق، عبادت، نیایش، صداقت، امانت داری، نوع دوستی، پاکدامنی را از ابتدا در درون کودک خود پرورش دهد که آنها  از درون توانایی مقابله با بی دینی را داشته باشند و با علاقه به سمت مفاهیم دینی حرکت کنند.

میر در پایان با تأکید بر اینکه ماهواره شبکه های علمی و مورد استفاده نیز دارد افزود: هیچوقت نباید غافل بود که بیشتر شبکه های ماهواره ای اهدافی جز به دست آوردن افکار و از بین بردن و تباهی انسان‌ها ندارند و به انحراف کشاندن انسانها و فرهنگها و آداب و رسوم‌ها و تبدیل دنیا به جهانی که در آن بویی از معنویت نباشد را در دستور کار دارد.

انتهای پیام/

Share/Save/Bookmark