داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
در آستانه روز درختکاری؛
درختان روح سبز زندگی/ فاصله سیستان از استانداردهای جهانی در مقوله فضای سبز
کد مطلب: ۶۳۴۰۷
تاریخ انتشار:يکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۲۳
درختان روح سبز زندگی و ریه های زمین به شمار می روند به طوری که نبود آن ها زندگی انسان ها را مختل می کند.
درختان روح سبز زندگی/ فاصله سیستان از استانداردهای جهانی در مقوله فضای سبز
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ علیرغم نیاز مبرم زمین به درختان، به دلیل خودخواهی انسان ها قطع درختان به شدت در سال های اخیر افزایش یافته و به یک بحران محیط زیستی در جهان مبدل شده است.

فرهنگ سازی های بسیاری توسط فعالان عرصه محیط زیست در سال های اخیر در زمینه کاشت بیشتر درختان و خودداری از قطع آنان در جهان انجام گرفته اما با این حال انسان ها همچنان دست از قطع درختان برنداشته اند.

علیرغم اینکه سیستان غنی ترین فضای سبز و مراتع را به خود اختصاص داده بود اما خشکسالی های اخیر به شدت سطح مراتع و فضای سبز را در منطقه کاهش داده و سبب بروز مشکلات بسیاری شده است.

سیستان از داشتن درخت در حد استاندارد محروم است

امام جمعه شهر علی اکبر عنوان کرد: زندگی انسان ها به درختان به عنوان مظهر حیات در طبیعت گره خورده است.

حجت الاسلام مجتبی اشرفیان به خبرنگار اوشیدا؛ گفت: وجود هر درختی آیتی از قدرت خداوند و سبب پاکی هوا، زیبایی محیط زیست و آرامش خاطر انسان می شود چرا که درختان روح سبز حیات هستند.

وی افزود: درختان علاوه بر پاکی هوا در پایداری و تقویت خاک و حفظ آن در برابر عوارضی مثل سیل و همچنین در تامین نیاز های غذایی موجودات نقش بسیار مهمی دارند.

امام جمعه شهر علی اکبر ابراز کرد: طبق فرمایش رسول اکرم (ص) هر مسلمانی که بذری بیفشاند یا نهالی بنشاند و از حاصل آن بذر و نهال، پرنده یا انسانی بخورد برای او صدقه محسوب می‌شود؛ همچنین طبق روایتی دیگر از ایشان "خداوند در عوض کاشتن هر درختی، درختی در بهشت به آن شخص اختصاص می دهد".

حجت الاسلام اشرفیان تاکید کرد: در جامعه صنعتی امروز اهمیت درختکاری بیش از پیش احساس می شود چون به منزله ریه های یک شهر نقش بسیار مهمی در تامین سلامت اعضای جامعه ایفا می کند.

وی اظهار کرد: متاسفانه منطقه سیستان کمترین میزان فضای سبز را دارد، در حالی که بیشترین آلودگی ها و ریزگردها سلامت مردم این منطقه را تهدید می کند اما هنوز از استاندارد جهانی و بلکه از متوسط کشوری هم بسیار عقب هستیم.

حجت الاسلام اشرفیان اذعان کرد: برای رسیدن سیستان به فاصله استاندارد از لحاظ تعداد درختان همت عمومی مورد نیاز است و در این راستا منابع طبیعی یا شهرداری به تنهایی نمی تواند موفقیتی در این راه کسب کند.

امام جمعه شهر علی اکبر اضافه کرد: به منظور افزایش سرانه سبز در سیستان باید از ظرفیت مردم استفاده و از هر منطقه و شهرستانی گروه هایی را جهت احیای طبیعت سبز سیستان آموزش داده و توجیه کنند.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark