داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
یادداشت/ عباس نورزایی رییس وکانون جهادگران جهادسازندگی سیستان و بلوچستان؛
سازمان جهادکشاورزی، نفسی دوباره یافت
کد مطلب: ۶۳۸۵۸
تاریخ انتشار:سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۳۳
سه روز از انتصاب جدید در سازمان جهادکشاورزی استان سیستان و بلوچستان گذشت؛ سیر حواشی قبل، حین و بعد از این دوره از تغییرات مدیریتی در این سازمان، با همه انتصابات قبلی کاملاً متفاوت بود.
سازمان جهادکشاورزی، نفسی دوباره یافت
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ از یک سوی جناح های سیاسی، حتی درون یک جناح طیف های مختلف، کشمکش های مذهبی، فشارهای قومی، گروه های مختلف ذینفع در منافع رانتی و از یک سو نیز طیف کارشناسی  و بدنه سالم و منطقی، به انحاء روش ها سعی در تأثیرگذاری مثبت و منفی در مسیر اين انتخاب و نهایتاً انتصاب داشتند.


در بین گزینه های این بار، کارشناسانی از هر دو جنس، اقوام مختلف، هر دو مذهب عمده استان، وابستگان به وکلا، هر دو جناح و از زیربخش های مختلف کشاورزی، زراعت، دامپروری، آموزش، ترویج، شیلات، اقتصادکشاورزی و آب و خاک، برای تصدی این منصب، مطرح بودند و فضایی بس متشنج و ملتهبی را برای تصمیم گیرندگان به وجود آورده بودند.


از یک سوی طیف خاصی که با رئیس قبلی سازمان، رقابت ناسالم انتخاباتی داشت، بارها حمله کرده بود تا به هرنحو ممکن او را لگدکوب کند و با ذهنیت دادن به مدیران ارشد وزارت، استانداری، حتی اجیرکردن وکیلی دیگر برای این امر از تریبون مجلس تحرکاتی را انجام می داد.


از سوی دیگر طیف خاص دیگری به انگ زدن و سیاه نمایی پرونده سایر گزینه ها به ویژه فرد نهایی شده می پرداخت و در وقیح ترین شکل آن شایعه خرید پست را مطرح کردند.


اما واقعیت، فرای همه این فضاهای شیطانی است؛ مهندس نجفی، گرچه به سبک مدیریتش ایراد داشتیم و داریم، اما نسبت به اغلب مدیرانی که می شناسیم و موقعیت داشته اند، توانست سالم تر مدیریت کند و از انگ های ناجوانمردانه ای که به او زده شد، برئ است.


از سوی دیگر به شکرانه الهی، در قیاس با خیلی از وزارتخانه ها، محیط داخلی وزارت جهادکشاورزی به برکت وجود نماینده ولایت فقیه در سطوح مختلف تشکیلاتی آن از اغلب وزارتخانه های دیگر، سالم تر است؛ کافران همه را با دریچه و معیار خود می نگرند و به کیش خود می پندارند. 


شخص حجتی برادر دو شهید است؛ از فرماندهان مهندسی رزمی جنگ و از یادگاران هشت سال دفاع مقدس است، سبک مدیریتی و نظارتی منحصر به فردی دارد، در خیلی از مواقع حتی افرادی که به عنوان تندروهای اصلاحات یا اصولگرا در حیطه اقتدار او ابراز وجود نامتوازن کرده اند، با آنها برخورد داشته است.


 به عنوان نمونه می توان به درشت نمایی علی اوسط هاشمی در سازمان تعاون روستایی اشاره کرد، بنابراین محیط نسبتاً سالم این وزارتخانه را نمی بایستی متشبث به افکار رنگ باخته بعضی از مقاصد فردی و جناحی نمود.


حقیر فارغ از تفکرات جناحی، سازمانی و نگاه قومی و مذهبی و سهم خواهی، به عنوان یک مدیر مرتبط با این سازمان که امروزه خارج از گود به این کشمکش ها می نگرم، انتخاب و انتصاب مجتبی پیری را به عنوان رئیس سازمان، تحسین می کنم.


چه زیبا از بین همه دوستانی که در صف برگزیدن برای این انتصاب قرار گرفته بودند، فردی را که مستجمع صفات علمی در زمینه زراعت و دامپروری، تحقیقات کشاورزی، ترویج کشاورزی، تجاربی در عرصه و میدان تولید زراعی، باغی، دامی و آبزی پروری بود، برگزیده و از وسط آتش تهیه سنگین هجمه های ناروا، با متانت و هماهنگی و همدلی بخش اجرا، استانداری و ائمه جمعه و نمایندگان مجلس و در وهله اول خود مجموعه ی وزارت جهادکشاورزی، برگزیده و منصوب کردند.


به هرحال اینک جناب پیری، همانگونه که خود  به زیبایی در سخنانی قصار در مراسم معارفه، بیان داشت، با استانی در وضعیت بحرانی به ویژه در راستای فعالیت های بخش کشاورزی رو به رو می باشد، اما ظرفیت‌هایی هم وجود دارد که با تدبیر، مشورت و به کارگیری نیروهایی خلاق، با تحقیق، ترویج و آموزش، آن را می توان  به سامان رساند و مظلوم ترین قشر جامعه یعنی روستاییان و کشاورزان را کرامت بخشید.


به آنانی که دل در گرو آبادانی استان دارند، توصیه می کنم، هم اینک با نگاهی نو به این حیطه ی مدیریتی، همه توان خود را برای مشورت دادن و کمک کردن به مدیران جهادکشاورزی برای حل مشکلات پیش رو به کار گیرند و فضا و بستر اجتماعی جدید و امیدآفرینی را خلق کنند.


انتهای پیام
Share/Save/Bookmark